вул. Велика Арнаутська, 15, офіс 62

ПН-ПТ — 9:00 - 18:00

Наш партнер:

ru ua en
Замовити зворотний дзвінок
Введений невірний формат номера
Замовити послугу
купити/продати?
Введений невірний формат номера
Замовити послугу
записатися на консультацію
Введений невірний формат номера
Замовити послугу
Замовити послугу
Введений невірний формат номера
Замовити послугу

5 важливих правил планування кухні

2016-06-24

Фактори  по вибору планування

 В першу чергу вам слід серйозно подумати про всі особливості приміщення, в якому буде розташовуватися кухня, і не забути про людей, які цим приміщенням будуть користуватися - про самих себе і своїх домочадців:

  • розмір і форма приміщення;
  • склад вашої сім'ї і їх переваги;
  • розміщення комунікацій.
  • непорушні правил
  • А тепер перейдемо безпосередньо до 5 універсальними правилами, які ми обіцяли вам на початку статті:

    • Правило трикутника: три найважливіші робочі зони кухні - плита, мийка і холодильник - необхідно розмістити таким чином, щоб взаємодія з ними займало мінімум енергії на переміщення. Тут і вступає в силу правило трикутника - ідеальним розташуванням холодильника, мийки і плити буде саме ця форма в межах площі від 4 до 7 кв. м.
    • Всі меблі та техніка розташовується навколо центру кухні - мийки. Саме від її позиції на кухні залежить зручно розташування всіх інших елементів. А розміщення мийки, в свою чергу, залежить від місця підведення комунікацій (води і каналізації), тому продуманий проект кухні починається з найперших робіт в квартирі.
    • Наступний за важливістю елемент кухні - плита. Правила її розміщення прості - навколо плити має бути мінімум по 40 сантиметрів вільного простору стільниці. Не рекомендується розміщувати плиту в безпосередній близькості до мийки або вікна. А ось плита поруч з обіднім столом - це дуже зручний варіант.
    • Найкраще місце для холодильника - кутова зона кухні. Але зверніть увагу на те, щоб дверцята холодильника не перекривала прохід у відкритому стані.
    • Елементи меблів або кухонної техніки, мають велику висоту, не повинні бути розміщені в робочій зоні кухні, оскільки це призведе до зменшення її ефективного простору.

    Поділитися в соціальних мережах

    До початку статті
    Назад в розділ