Технiчний паспорт від 900 грн

Замовити зворотній дзвінок

Зворотній зв'язок

Залиш відгук та отримай знижку до 10%

  • * Знижка залежить від послуги. Детальніше можна дізнатися у консультанта.

Ми вже прораховуємо вартість вашого об'єкта - залиште свої контакти і ми вам передзвонимо

Щоб отримати чек-лист з докладним описом етапів оформлення документів - залиште свої контакти

Ми помітили, що ви довгий час на сайті. Можливо вам потрібна допомога? Залиште свої контакти

або зателефонуйте за номером +38 067 619 78 01

Задати питання

Задати питання

Поради щодо вибору юриста

26 Листопада 2014
Поради щодо вибору юриста, фото [1]

Фінансові вкладення в нерухомість є одними з найбільш надійних і прибуткових. Багато громадян із власних міркувань або за порадою друзів вкладають у нерухомість якщо не весь свій капітал, то його основну частину. Збагатиться таким чином можна за рахунок купівлі нерухомості, або за рахунок будівництва нових об’єктів.

У цивілізованому суспільстві звернення за допомогою до юриста при здійсненні будь-яких операцій з нерухомістю (купівля-продаж, дарування, спадкуваннята ін.) Є обов’язковим. Тільки таким чином можна заощадити час, зберегти свій спокій, оптимізувати податкові виплати і убезпечити себе від недобросовісних контрагентів.

Але! Звертаючись до першим-ліпшим “професіоналам” – некомпетентним юристам, нотаріусам і ріелторам, – ви піддаєте себе чималих ризиків. Адже коли мова йде про операції з нерухомістю або про оформлення документів на нерухомість, на кону зазвичай стоять чималі гроші.

Поради щодо вибору юридичної фахівця

Ось кілька порад, якими ви можете керуватися при виборі юриста для супроводу свого питання:

“У справах їх судіть їх” – цікавтеся досвідом і репутацією юриста, до чиїх послуг збираєтеся вдатися. Репутація говорить сама за себе. Причому позитивні відгуки повинні виходити від третіх осіб – у першу чергу від клієнтів, потім від партнерів. Якщо ж вони відсутні, то це вже привід замислитися.

Бійтеся осіб, які пропонують допомогу в оформленні документів у терміновому порядку, минаючи встановлений законом терміни.

Багато хто думає, що убезпечили себе, підписавши договір про надання послуг. Але важливий не факт наявності договору, а його зміст. Якщо договір розміром в один лист або товщиною в сірникову коробку, то для клієнта нічим хорошим це справа не скінчиться.

Поради щодо вибору юриста, фото [3]

Випадки з життя

Наведемо пару найпоширеніших ситуацій, з якими до нас зверталися громадяни, знехтувавши юридичною допомогою досвідченого фахівця.

Купуючи який-небудь об’єкт нерухомості, не завжди правильним рішенням є придбання нерухомості у власність. Іноді зручніше бути керуючим діючого готелю, кафе або апартаментів. Придбання таких об’єктів у власність завжди передбачає додаткову відповідальність.

Повний супровід угоди купівлі-продажу нерухомості запрошеним юристом або ріелтором – не кращий і вже точно не найбезпечніший варіант. Не варто випускати з уваги процес домовленості про ціну і про інші моментах, що стосуються угоди. Адже це ваші гроші. Ніколи не нехтуйте цим, зустріньтеся особисто з покупцем, якщо мова йде про продаж вашої квартири, будинку, земельної ділянки або будь-якого іншого об’єкта.

При покупці квартири переконайтеся в тому, що в ній відсутні самовільні перепланування . Дуже часто власники квартир виробляють перепланування, на яку необхідно спеціальний дозвіл. На перший погляд нешкідливі речі (такі як перестановка внутрішніх несучих перегородок) необхідно узаканівать. Тому завжди вимагайте свіжий технічний паспорт на об’єкт  .

Не варто проводити перепланування в квартирі в новозбудованому багатоквартирному будинку до отримання свідоцтва про право власності на квартиру, не погодивши ці дії із забудовником, а також з фахівцем. У наслідку можуть виникнути проблеми при оформленні свідоцтва про право власності.

Ніколи не спокушати занадто солодкими цінами на нерухомість, це стосується як покупки так і оренди, в більшості випадків цього є прихована причина.

Неправомірна угода може раз і назавжди позбавити вас як грошей, так і нерухомості. Але якщо супроводом угод з нерухомістю займаються перевірені часом юристи, ризики зводяться до нуля, а безпека угод досягається по максимуму. Саме такої концепції ми дотримуємося в нашій компанії. З усіх питань, пов’язаним з оформленням нерухомості, для отримання допомоги дзвоніть за тел. (048) 777-11-11. Будемо раді допомогти.

Задати питання

Подивитися інші статті