Технiчний паспорт від 900 грн

Замовити зворотній дзвінок

Зворотній зв'язок

Залиш відгук та отримай знижку до 10%

  • * Знижка залежить від послуги. Детальніше можна дізнатися у консультанта.

Ми вже прораховуємо вартість вашого об'єкта - залиште свої контакти і ми вам передзвонимо

Щоб отримати чек-лист з докладним описом етапів оформлення документів - залиште свої контакти

Ми помітили, що ви довгий час на сайті. Можливо вам потрібна допомога? Залиште свої контакти

або зателефонуйте за номером +38 067 619 78 01

Задати питання

Задати питання

Як контролювати будівельників при ремонті

1 Березня 2018
Як контролювати будівельників при ремонті, фото [1]

Нарешті цей день настав. Всі гроші зібрані, тимчасове місце проживання знайдено, купа ідей в голові присутня – а це значить, що попереду у вас ремонт. Бригада майстрів знайдена, терміни затверджені з їх керівником, але все йде шкереберть. Витрати ростуть, а робота стоїть на місці – хто винен і що робити? Винні ви – так як пустили ремонт на самоплив, що робити – читати наш блог і не допускати подібних помилок в майбутньому.

Договір

Зробити капітальний або косметичний ремонт на належному рівні може тільки справжній професіонал. Однак з будь-яким з них необхідно в першу чергу укласти договір, так як в разі подальших розглядів даний документ не буде зайвим. Це не означає, що подібний розгляд буде, проте підстрахуватися не буде зайвим. Варто відзначити, що договір ви можете укласти не тільки з будівельною фірмою, але і з виконробом як приватна особа.

Договір може містити в собі будь-які пункти, навіть самі нестандартні. Не вірте виконавців робіт, які будуть говорити, що подібне неможливо – це лише говорить про їхню некомпетентність і низький професіоналізм. Однак існують обов’язкові пункти договору, про які вам варто знати:

Як контролювати будівельників при ремонті, фото [3]

На завершення варто згадати про кошторис. Врахуйте, що кожен пункт робіт повинен бути детально прописаний, інакше довіряти виконробу не варто. Всі необхідні матеріали повинні бути чітко внесені до кошторису. Мається на увазі назву, марка, ціна, габарити і т.п. Кожна покупка повинна проходити через вас. Це убезпечить вас від покупки підрядником непотрібних матеріалів, або покупка більш дешевих при зазначених дорогих.

Сенс наших рекомендацій досить простий – не забувайте, що замовник, за фактом, це роботодавець, тому саме він повинен контролювати якісне і економне проведення робіт.

Задати питання

Подивитися інші статті