Технiчний паспорт від 900 грн

Замовити зворотній дзвінок

Зворотній зв'язок

Залиш відгук та отримай знижку до 10%

  • * Знижка залежить від послуги. Детальніше можна дізнатися у консультанта.

Ми вже прораховуємо вартість вашого об'єкта - залиште свої контакти і ми вам передзвонимо

Щоб отримати чек-лист з докладним описом етапів оформлення документів - залиште свої контакти

Ми помітили, що ви довгий час на сайті. Можливо вам потрібна допомога? Залиште свої контакти

або зателефонуйте за номером +38 067 619 78 01

Задати питання

Задати питання

Присвоєння поштової адреси

6 Листопада 2017
Присвоєння поштової адреси, фото [1]

Призначення поштової адреси

Багато асоціюють цю адресу лише безпосередньо з доставкою пошти, що є глибокою помилкою. Отримання індивідуального номера є одним з найважливіших пунктів при отриманні і реєстрації прав на будь-який вид нерухомості, в тому числі інформаційної довідки з Реєстру прав власності .

Поштова адреса необхідний для будь-яких маніпуляцій з житлоплощею або землею. Населений пункт і інші дані обов’язково повинні вказуватися в таких документах, як технічний паспорт, кадастровий номер. Тобто в основоположних документах для реєстрації, оформлення, приватизації земельної ділянки , передачі житла. Перелік доступних дій з земельною ділянкою, квартирою, будинком зводиться до нуля, при відсутності цих свідчень.

Та й якась захист законом передбачається, якщо у вас все оформлено і зареєстровано. Адже якщо за документами на певній галузі нерухомості немає, значить і жити там нікому. А, якщо там ніхто не живе, то там можуть дозволити будівництво, прокладання доріг тощо. Та й рейдерське захоплення можливий – ви право власності не оформили, інформаційну довідку з Держреєстру не отримали, а про це вже подбали.  

Процедура присвоєння поштової адреси

Перш за все варто сказати, що ще на етапі будівництва може бути подано заяву на реєстрацію попереднього адреси нерухомості. Зробити це може людина, яка є власником землі. Перекласти його в поштову можна з актом про введення в експлуатацію. Сама процедура складається з декількох кроків:

Документи, що подаються в центр адміністративних послуг, включають в себе:

Присвоєння поштової адреси, фото [3]

Переваги присвоєння адреси

Незважаючи на всі труднощі, що виникають, поштову адресу необхідний для повноправного володіння землею. Без нього будь-які дії із земельною ділянкою, житлом будуть неможливі. У всіх тонкощах допоможе розібратися Нове БТІ. Також можлива послуга резервації поштової адреси терміном до двох років.

Задати питання

Подивитися інші статті