Технiчний паспорт від 900 грн

Замовити зворотній дзвінок

Зворотній зв'язок

Залиш відгук та отримай знижку до 10%

  • * Знижка залежить від послуги. Детальніше можна дізнатися у консультанта.

Ми вже прораховуємо вартість вашого об'єкта - залиште свої контакти і ми вам передзвонимо

Щоб отримати чек-лист з докладним описом етапів оформлення документів - залиште свої контакти

Ми помітили, що ви довгий час на сайті. Можливо вам потрібна допомога? Залиште свої контакти

або зателефонуйте за номером +38 067 619 78 01

Задати питання

Задати питання

Реєстр нерухомості доступний в інтернеті

5 Січня 2015
Реєстр нерухомості доступний в інтернеті, фото [1]

З 1 січня 2015 дізнатися кому належить та чи інша нерухомість можна не виходячи з дому. В Україні став відкритий загальний доступ до Державного реєстру прав на нерухоме майно . Здійснити пошук можна на офіційному сайті Державної реєстраційної служби України, знаючи точну адресу об’єкта нерухомості, відомості про який вас цікавлять.

Нагадаємо, що раніше інформацією про власників нерухомості володів лише обмежене коло посадових осіб. А надавати інформацію з реєстру у вигляді паперового “витяга” могли тільки держреєстратори і нотаріуси.

Реєстр нерухомості доступний в інтернеті, фото [3]

За інформацію із загальнодоступного електронного реєстру доведеться заплатити 21 грн. (вартість запиту – 17 грн., комісія – 4 грн). Плата стягується за результат – пошук, який не дав результатів, оплачувати не потрібно. Після внесення збору через електронну систем у оплати, користувач може завантажити результати пошуку у вигляді документа PDF.

База реєстру зараз активно розширюється, а його інтернет версія допрацьовується. Відсутні об’єкти вносять до нього при проведенні операцій з нерухомістю. Поява загальнодоступною електронної версії реєстру нерухомості без перебільшення можна назвати одним з найважливіших кроків до прозорого суспільству.

Задати питання

Подивитися інші статті