Технiчний паспорт від 900 грн

Замовити зворотній дзвінок

Зворотній зв'язок

Залиш відгук та отримай знижку до 10%

  • * Знижка залежить від послуги. Детальніше можна дізнатися у консультанта.

Ми вже прораховуємо вартість вашого об'єкта - залиште свої контакти і ми вам передзвонимо

Щоб отримати чек-лист з докладним описом етапів оформлення документів - залиште свої контакти

Ми помітили, що ви довгий час на сайті. Можливо вам потрібна допомога? Залиште свої контакти

або зателефонуйте за номером +38 067 619 78 01

Задати питання

Задати питання

Купуй нерухомість не відходячи від комп’ютера

15 Червня 2015
Купуй нерухомість не відходячи від комп'ютера, фото [1]

Сучасні технології продажів дісталися і до сфери приватизації нерухомості в Україні. Тепер об’єкти державної власності, які підлягають приватизації можна буде придбати на електронних аукціонах. Про це повідомляється на сайті. Фонду державного майна України.

Тепер з одного боку, будь-який українець з будь-якого регіону, зацікавлений в недобудові чи іншому об’єкті в своєму населеному пункті, зможе взяти участь в аукціоні, не виїжджаючи до Києва, а з іншого – держава позбудеться від непотрібних їй дрібних об’єктів, на утримання яких щорічно виділяються кошти з бюджету.

За словами Фонду держмайна України, це зроблено з метою залучення більш широкого кола потенційних покупців і надходження коштів до Державного бюджету України. Реалізація Порядку дозволить потенційним покупцям об’єктів приватизації економити час і ресурси на підготовку та подання документів для участі в аукціонах.

Фонд держмайна планує, що на першому етапі проведення продажу об’єктів малої приватизації на аукціонах в електронній формі буде діяти паралельно з існуючим способом проведення аукціонів із залученням ліцитатора. Надалі залучення ліцитаторів для проведення продажу на аукціонах буде зведено до мінімуму.

За словами експертів Фонду, на реалізацію цього проекту з моменту набрання наказом чинності буде потрібно не менше трьох місяців: потрібно буде створити необхідне програмне забезпечення та інтегрувати його з новим сайтом Фонду держмайна, для чого знадобиться найняти підрядника.

Задати питання

Подивитися інші статті