Технiчний паспорт від 900 грн

Замовити зворотній дзвінок

Зворотній зв'язок

Залиш відгук та отримай знижку до 10%

  • * Знижка залежить від послуги. Детальніше можна дізнатися у консультанта.

Ми вже прораховуємо вартість вашого об'єкта - залиште свої контакти і ми вам передзвонимо

Щоб отримати чек-лист з докладним описом етапів оформлення документів - залиште свої контакти

Ми помітили, що ви довгий час на сайті. Можливо вам потрібна допомога? Залиште свої контакти

або зателефонуйте за номером +38 067 619 78 01

Задати питання

Задати питання

Як правильно спланувати квартиру

6 Липня 2018
Як правильно спланувати квартиру, фото [1]

У разі ж, якщо перепланування неможлива, залишається тільки збільшувати приміщення візуально, працюючи зі світлом і облицювальними матеріалами. Необхідні світлі тони, бажана присутність також м’яких ліній.

Зонування однокімнатної квартири

За правилами зонування, в кімнаті має бути присутня загальна і приватна зони. Це дозволить додати комфорту і зручності у використанні. Поділ можливо за допомогою обробки стін або ж створення перегородок. Найчастіше, меблі групується в блоки.

Санвузол, зал і кухня

Головним питанням завжди було, об’єднувати чи туалет і ванну. Сучасна мода вказує, що це необхідно, однак існує ймовірність зіткнутися з певними проблемами. Звичайно ж подібні діючи спричинять за собою великі розтрати, ну і одночасно користуватися туалетом і ванною у вас не вийде. Чи варто воно того, вирішувати вам.

Зал однокімнатної квартири – місце унікальне. Тут вам і гості сидять, і господарі сплять, і в кабінеті працюють. Тому планування даної кімнати шалено важливо. Робоча частина повинна перебувати біля вікон, спальна ж зона навпаки – там де потаємні. Не захаращуйте кімнату непотрібної меблями, а краще зверніть увагу на ту, яка має додатковий функціонал. Складаний стіл або ліжко ідеально допоможуть збільшити місце. Найголовніше що б при вигляді кімнати у вас не виникало дисонанс

Передпокій коридор і дитячий куточок

Передпокій по праву є обличчям оселі, так як формує перша думка про вашу квартиру. І якщо це буде навіть найменший квадрат, він теж повинен виглядати красиво.

Пропонуємо використовувати пастельні тони, вони допоможуть розширити зовнішній вигляд передпокої. Також не варто забувати і про точкової підсвічуванні, що створює додатково комфортну атмосферу.

Крім основних порад, пропонуємо вам також ознайомитися з успішними проектами дизайнерів. Не забувайте про те що якщо ви зважилися на перепланування, ваше перепланування потрібно оформити, а також отримати дозволи на будівництво. Варіацій квартир не так багато, так що в інтернеті ви зможете знайти схожий варіант, від якого і зможете відштовхуватися, використавши знання, отримані в ході прочитання цієї статті.

Як правильно спланувати квартиру, фото [3]

Задати питання

Подивитися інші статті